Mindfulness Massage

is mindfulness-massage iets voor mij?

De verbindende kracht van Mindfulness en Massage 
Herkenbaar? Eindelijk gun je jezelf een goede massage om lekker te ontspannen. De realiteit is dat je vol met onrustige gedachten op de massage tafel ligt. Je wilt rust in je hoofd en niet denken aan je to do list of (werk)stress. Deze "ik wil dit niet stress" kost energie en vormt een blokkade om helemaal hier te zijn.
 

Met mindfulness geef je gerichte aandacht aan het nu. Zonder er iets aan te (willen) veranderen. Je nodigt jezelf uit helemaal in je lijf te zakken, je lichaam aanwezig waar te nemen en doortastend en invoelend in je lijf te reizen naar diepe ontspanning.

Hoe doe je dit? Met mijn begeleiding en onze aandacht, door diep en vol te ademen, aandacht voor je lijf met massage en aanraking. Aandacht voor het nu. Tussendoor passeren er wellicht frustaties en negatieve gevoelens. Met mindfulness is de intentie om passerende gedachten mild te accepteren zonder er iets aan te doen. Met massage maak je de verbinding met je lichaam en reis je verder met als eindpunt ontspanning in het nu. 

Afspraak maken of vragen? Ga naar contact